LastDay-Blog

 Ezen a blogon csupa olyan dolgot találsz majd, ami a számomra kedves, érdekes vagy esetleg furcsa. Nem biztos, hogy naponta az életemről olvashattok, lehet, hogy valamiről kritikát írok, de az is lehet (sőt biztos), hogy a problémáimról olvashattok. Legelső célom nem az, hogy a napjaimat írjam le hanem, hogy azt a dolgot rakjam ide fel, amit érdekesnek tartok vagy ami éppen az eszembe jut. Szóval ez a lap egy amolyan mindenes oldal. Ha tetszik neked, akkor örülök, ha nem, akkor az sem baj. :)

#Blog #Login #Credit #Lyrics #TMR lapom

 
About Ash

 17 éves, középiskolás lány, aki szereti a csokit, az édességeket és a Guns N' Roses-t és a Bon Jovi-t azaz a rockot. Elítéli az olyanokat, akik csak tettetik, hogy szeretik ezt a stílust. Mottója csak ennyi: Carpe diem! - Élj a mának! Élvezi az életet és próbál minél több dolgot kipróbálni. Úgy akar élni, hogy nem bán meg semmit. Legjobban az érettségitől fél és próbál minél jobban teljesíteni amiben csak lehet. Barátait szereti és megbízik bennük. Első nála a család és a barátok. Imád olvasni és szereti a misztikus, sci-fi, thriller, akció filmeket - no meg még sok-sok más témájú filmeket, sorozatokat is.

 
Kedvcsináló

 
Chat
 
If today wad your last day...

#4. Az élet szívás - egy bölcs ember szavai no meg egy kis hiszti

2014.11.20. 20:06, Ash

 Mostanában igencsak sanyarú a sorsom. Ezen a héten két tantárgyból is írtunk illetve a másodikból majd holnap fogunk - viszont szereztem egy jó jegyet is és azt hiszem a mai dolgozatom egész jól sikerült. Remélem legalábbis. 
 Ma olvastam egy cikket a Metropol-ban, amiben azt írta, hogy romániában 220 000 gyerek kap majd táblagépet a tankönyvek helyett. Először szabályosan behaltam azon, hogy ott képesek felfogni a diákok helyzetét (azon diákokét, akik több tonnás táskával járnak csakúgy, mint ahogy én is) ellenben Magyarországgal. Jó hát nem remélhetjük, hogy egy ilyen dolgot megszavaznak valahol ott fent, mert hát sokba kerülhet meg minden. Minden esetre ez a helyzet elég ahhoz, hogy az embernek elmenjen a kedve az élettől is. És még a 45 perces órákat nem is említettem. 
 Mikor meghallottam, hogy februártól olyan hosszúak lesznek az órák, teljesen kiakadtam. Már megszokottá vált közel 3 év alatt a 40 perces óra meg az, hogy nem kell ott sínylődni az iskolapadban délután 3-ig, de most még ezt is megcsinálták ott fent. Minden nap 7 órával plussz két korrepetálással elég fárasztóak lesznek a napjaim és még azoknak, akiknek több órája is van. 
 Teljesen kiakadtam, mit mondjak. Totál hulla vagyok néha így is, nem hiányzott ez a plussz 35 perc kb. Nektek mi a véleményetek?

 

Madarak és fák napjára új mesével vár a Mesetár! Nézz be hozzánk!    *****    Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    Vajon milyen lehet egy rejtélyekkel teli kisváros polgármesterének lenni? És mi történik, ha a bizalmasod árul el?    *****    A szörnyek miért csak éjjel bújnak elõ? Az ártatlan külsõ mögött is lapulhat valami rémes? - fórumos szerepjáték    *****    Ünnepeld a magyar költészet napját a Mesetárban! Boldog születésnapot, magyar vers!    *****    Amikor nem tudod mit tegyél és tanácstalan vagy akkor segít az asztrológia. Fordúlj hozzám, segítek. Csak kattints!